Zakaj nas naše stranke priporočajo?

Stranke so nam podelile že več kot 700x 5 zvezdic na GOOGLE reviews.

4.8

od 5
4.7/5

4.8/5

1860 Mnenj

Sledite nam

@NašFacebookTukaj

Asantis kirurško laserki center
Tadej M. L.
Na kliniki Asantis sem bil na odstranjevanju brazgotin po aknah. Postopek je bil korekten in brez omembe vrednih bolečin, osebje pa izjemno profesionalno in prijazno. Posebej cenim natančno svetovanje. Saj sem se počutil sprejetega in da sem v dobrih rokah. Rezultati so odlični, brazgotine so komaj vidne, nekatere celo sploh niso vidne. Resnično priporočam!
5/5
5/5
Profesionalno opravljena storitev ter uvidevnost in prijaznost tako dr.Pirša, kot receptorke do otroka, ki je imel manjši poseg. Se zahvaljujeva vsem in priporočava vaš center naprej.
NATAŠA GLAVAČ
5/5
Strokovni, ustrežljivi in prijazni. Zdravnica mi je pred pregledom in med njim razložila stvari, potek postopka in svetovala za naprej. Pri njih bom opravila še dodatne preiskave in jih tudi priporočam vsem ostalim.
TANJA SEKNE
5/5
Prišla v stavbo, nobenega čakanja, na vrsti sem bila takoj. Glede na to, da mi koža ne celi lepo, sem zelo zadovoljna, saj sem jo prvič odnesla brez kakršne koli brazgotine ali keloida. Se vrnem. 👌🏻
DUNYA TINAUER

Stopite korak pred obolenje

Naredite prvi korak, ostalo bomo mi. Pokličite nas in rezervirajte svoj termin za posvet. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali.

Naslov

Poljanski nasip 44, 1000 Ljubljana