Plastična kirurgija

Številka za naročanje: + 386 31 876 104
VSAK DELOVNIK OD 8.00 do 20.00

Strokovnjaki:

Aleš Porčnik, dr. med.

Specialist plastične, estetske in rekonstruktivne kirurgije z dodatnim znanjem rekonstrukcije živcev.

Online naročanje: Plastična kirurgija

Storitve plastične kirurgije.

V naši kliniki opravljamo širok spekter posegov na koži in pod kožo, s ciljem izboljšanja vašega počutja in videza. Izvajamo operacije in odstranjevanje: 

1.Odstranjevanje kožnih izrastkov in tumorjev

Specializirani smo za odstranjevanje različnih vrst kožnih nepravilnosti, vključno z lipomi, ksantelazmami, ateromi, cistami in znamenji. Vsak poseg je izveden z največjo skrbnostjo in natančnostjo, da zagotovimo optimalne rezultate z minimalnimi ali brez brazgotin.

Lipomi:

Benigne maščobne tvorbe pod kožo, ki jih odstranimo s kirurškim posegom, pri čemer zagotavljamo minimalno brazgotinjenje in hitro okrevanje.

Ksantelazme:

Depoziti holesterola pod kožo, običajno okoli oči. Odstranitev se izvaja z veliko preciznostjo, da se ohrani estetski videz obraza.

Ateromi:

Kožne ciste, ki nastanejo zaradi zamašitve lojnih žlez. Odstranimo jih s postopkom, ki zmanjšuje možnost ponovitve.

Ciste:

S tekočino napolnjene strukture, ki jih odstranjujemo zato, da preprečimo morebitno okužbo ali druge zaplete.

Znamenja:

Odstranjevanje kožnih znamenj se izvaja z upoštevanjem estetskih in zdravstvenih vidikov, da zagotovimo varnost in zadovoljstvo pacientov.
2. Operacija karpalnega kanala:

Sindrom karpalnega kanala je pogosta težava, ki povzroča bolečino, mravljinčenje in slabost v rokah in prstih. Naša klinika ponuja kirurško rešitev za trajno olajšanje teh simptomov.

Ta postopek vključuje:

Diagnostični pregledi:

Pred operacijo izvedemo temeljite diagnostične preglede, vključno z elektromiografijo in s testi živčne prevodnosti, da natančno določimo obseg prizadetosti karpalnega kanala.

Minimalno invazivna tehnika:

Uporabljamo sodobne minimalno invazivne kirurške tehnike, ki zmanjšujejo bolečino in skrajšujejo čas okrevanja. Postopek običajno vključuje majhen rez v dlani, skozi katerega kirurg odstrani pritisk na srednji živec.

Personaliziran pristop k okrevanju:

Po operaciji pacientom nudimo individualno prilagojene programe okrevanja, ki vključujejo fizioterapijo in usmeritve za obvladovanje bolečine ter izboljšanje funkcionalnosti roke.

Spremljanje po operaciji:

Naša ekipa nudi redno spremljanje in podporo po operaciji, da zagotovimo optimalno okrevanje in preprečimo morebitne zaplete.

Prijava na pregled

Prijavite se na pregled za plastično kirurgijo.