Naše storitve

V obravnavi vaših težav sodelujejo specialisti ortopedi, plastični kirurgi, fizioterapevti, dermatologi, ginekologi, pediatri, zobozdravniki, rentgenologi, internisti in kardiologi.

Plastična kirurgija

Opravljamo vse vrste posegov na koži in pod kožo – odstranjevanje kožnih izrastkov, kožnih tumorjev, lipomov, ksantelazm, ateromov, cist in znamenj. Opravljamo operacije na roki za sprostitev živcev.

Žilna kirurgija

Opravljamo operacije razširjenih ven, laserske operacije krčnih žil in ostale posege na žilah. Opravljamo ultrazvok žilnega obtoka.

Dermatologija

Pregledujemo in odstranjujemo znamenja, bradavice, izrastke. Izvajamo preventivne preglede kožnih znamenj. Vse posege opravimo z lasersko tehnologijo. Popravljamo brazgotine po aknah.

Ginekologija

Opravljamo preglede in posege iz področja ginekologije. Opravljamo vaginalne laserske posege. Opravljamo posege s krvno plazmo. Zdravimo inkontinenco.

Fizioterapija

Specializirani smo za fizioterapijo bolečine v križni, vratni in prsni hrbtenici, bolečine po poškodbah in po operacijah. Uporabljamo najnovejšo lasersko in medicinsko tehnologijo.

Pediatrija

V pediatrični ambulanti pregledujemo otroke z astmo, alergijami, atopijskim dermatitisom, kašljem in drugimi težavami, ki se pojavljajo v obdobju otroštva.
Ultrazvok Asantis Klinika

Ultrazvok

V ultrazvočni ambulanti klinike ASANTIS izkušeni radiologi izvajajo preventivne in diagnostične preglede z najsodobnejšim UZ aparatom nove generacije, ki omogoča 2D, 3D in 4D prikaz.
Ortopedija Asantis Klinika

Ortopedija

izvajamo vse vrste ortopedskih pregledov in subspecialistične preglede hrbtenice. Obravnavamo paciente po poškodbah in s kroničnimi težavami s sklepi.

Tri koristi za vas, če nas obiščete.

Id elit mauris neque, purus dui turpis gravida id viverra nunc sit risus quam ornare et massa viverra porta risus justo lectus morbi pulvinar non bibendum nisl quisque donec nunc facilisis fermentum.

01. Takojšnje olajšanje vaših težav

S terapijo začnemo takoj, razen če tega ne želite. Lahko opravimo samo pregled in diagnostične preiskave in se dogovorimo za terapijo.

02. Prijazni zdravniki in terapevti

Vedno se potrudimo, da vas razumemo in smo prijazni do vas, saj se zavedamo, da imate težave in neprijazno osebje bi bilo zadnje, kar si želite.

03. Cene, ki si jih lahko privoščite

Čeprav smo samoplačniški medicinski center, poskrbimo, da si lahko privoščite terapije, ki jih potrebujte. Če želite vam predhodno sporočimo natančno ceno obravnave.

Naslov

Poljanski nasip 44, 1000 Ljubljana