Mateja Sirše, dr. med.

Specialistka ortopedske kirurgije.

Mateja Sirše Asantis Klinika

Študijsko pot sem začela na Medicinski fakulteti v Mariboru. Eno leto sem študirala na Univerzi v Mainzu v Nemčiji, kjer sem pridobila dodatna znanja iz psihosomatike in športne medicine. Že kot študentka sem delala v večih bolnišnicah v tujini, tudi v specializiranih rehabilitacijskih centrih, po končani fakulteti pa nekaj časa v ambulanti družinske medicine. 

Po končani Medicinski fakulteti sem pričela z opravljanjem specializacije iz ortopedske kirurgije. Tekom specializacije sem dodatna znanja pridobivala pri večih strokovnjakih doma in po svetu, tudi na Ortopedski bolnišnici Speising na Dunaju in na privatni ortopedski kliniki v Švici. Zanimanje za regenerativno ortopedijo sem nadgradila z doktorskim študijem s poudarkom na raziskavah vpliva naravnih učinkovin na matične celice in obnovo hrustanca. Za svoje znanstveno-raziskovalno delo sem prejela tudi nagrado International Medis Award.

Sem avtorica večih znanstvenih člankov in strokovnih prispevkov na konferencah in članica večih domačih in mednarodnih ortopedskih društev.

Na prvo mesto pa vedno dajem svoje bolnike, ki jim vedno skušam nuditi najboljšo oskrbo in prijazno podporo.

Takojšnje olajšanje vaših težav

S terapijo začnemo takoj, razen če tega ne želite. Lahko opravimo samo pregled in diagnostične preiskave in se dogovorimo za terapijo.

Prijazni zdravniki in terapevti

Vedno se potrudimo, da vas razumemo in smo prijazni do vas, saj se zavedamo, da imate težave in neprijazno osebje bi bilo zadnje, kar si želite.

Cene, ki si jih lahko privoščite

Čeprav smo samoplačniški medicinski center, poskrbimo, da si lahko privoščite terapije, ki jih potrebujte. Če želite vam predhodno sporočimo natančno ceno obravnave.

Naslov

Poljanski nasip 44, 1000 Ljubljana