Goran Buser, dr. med.

Zdravnik specialist ginekologije in porodništva s specialnim znanjem iz ginekološke kirurgije, uroginekologije in estetske ginekologije.

Goran Buser Asantis Klinika

Leta 2013 sem kot tretja generacija diplomantov diplomiral na Medicinski fakulteti Univerze v Mariboru. Takoj po diplomi sem se zaposlil v Splošni bolnišnici Celje.

Najprej sem leto dni delal na področju urgentne in interne medicine ter kirurgije. To širše znanje in izkušnje mi kljub temu, da se ukvarjam predvsem z ženskimi boleznimi in porodništvom, pridejo prav praktično vsak dan. Med specializacijo iz ginekologije in porodništva sem dodatno znanje pridobival na ljubljanski in mariborski ginekološki kliniki.

Svojo specialistično kariero sem pričel z delom na Ginekološko-porodniškem oddelku Splošne bolnišnice Celje, ker se vsakodnevno ukvarjam predvsem s porodništvom, splošno ginekologijo in ginekološko kirurgijo ter različnimi oblikami zdravljenja inkontinence pri ženskah. Svoje strokovno znanje po specialističnem izpitu sem izpopolnjeval na priznanih klinikah v Avstriji, Belgiji in San Marinu, kjer sem pridobil predvsem dodatna znanja iz modernih načinov operativnih tehnik in vodenja kompleksnih ginekoloških stanj. Prav tako redno sledim novim spoznanjem pri zdravljenju pacientk z urinsko inkontinenco in drugimi, pogosto težavnimi ginekološkimi boleznimi.

Pri svojem kliničnem delu v največji slovenski splošni bolnišnici se pogosto srečujem s kompleksnimi ginekološkimi izzivi, ki zahtevajo strokovno in poglobljeno obravnavo.

Svojo energijo vlagam v kakovostno individualno svetovanje nosečnicam in ginekološkim pacientkam v skladu z najnovejšimi strokovnimi spoznanji, tako v sklopu operative, kot tudi ambulantnega zdravljenja.

Izven strokovnega življenja svoj čas preživljam z ženo Tanjo, s katero z ljubeznijo in odgovornostjo vzgajava najini dve hčerkici Živo in Brino.

Menim, da je bistven pogoj za uspeh vsakega zdravljenja dober in pristen odnos s pacientom, ki temelji na iskreni medsebojni komunikaciji in spoštovanju. Ključno je, da zdravnik vso potrebno energijo vlaga v reševanje pacientovih težav. In točno takšno obravnavo vam v našem vrhunsko opremljenem medicinskem centru ASANTIS tudi nudimo.

Takojšnje olajšanje vaših težav

S terapijo začnemo takoj, razen če tega ne želite. Lahko opravimo samo pregled in diagnostične preiskave in se dogovorimo za terapijo.

Prijazni zdravniki in terapevti

Vedno se potrudimo, da vas razumemo in smo prijazni do vas, saj se zavedamo, da imate težave in neprijazno osebje bi bilo zadnje, kar si želite.

Cene, ki si jih lahko privoščite

Čeprav smo samoplačniški medicinski center, poskrbimo, da si lahko privoščite terapije, ki jih potrebujte. Če želite vam predhodno sporočimo natančno ceno obravnave.

Naslov

Poljanski nasip 44, 1000 Ljubljana