Branko Pirš, dr. med.

Specialist dermatolog in flebolog z dodatnim znanjem iz dermatološke onkologije.

Po končani Medicinski fakulteti v Ljubljani sem se zaposlil v Kliničnem centru Ljubljana. Po uspešno opravljenem strokovnem izpitu sem kot sobni zdravnik dve leti delal na internih in kirurških klinikah in pridobil dragocene strokovne izkušnje. V tem obdobju sem opravil licenčni izpit in pridobil licenco za splošno medicino. Moje zanimanje v medicini je bilo vedno povezano z boleznimi kože, problemi staranja in estetiko. Zato je bila odločitev, da opravim specializacijo iz dermatologije, venerologije in flebologije, povsem enostavna. Že med rednim izobraževanjem na Dermatovenerološki kliniki Ljubljana sem se zaradi želje po uspešnem strokovnem razvoju udeleževal strokovnih srečanj in šol, predvsem v dobro organiziranih centrih po Evropi. Po končani specializaciji in pridobitvi slovenske licence (specialist dermatovenerolog) sem se zaposlil na Dermatovenerološki kliniki Ljubljana, kjer sem se ciljano ukvarjal s prepoznavo in zdravljenjem kožnih tumorjev in melanoma. K temu je sodilo tudi kirurško zdravljenje v okviru dermatokirurgije, za katero sem dodatna znanja pridobival v centrih v Avstriji in Nemčiji. Posebno zanimanje mi predstavljajo bolezni venskega sistema in krčnih žil. V želji, da se dodatno izobrazim in pridobivam veščine za uspešno zdravljenje, vsaj enkrat letno obiščem centre za zdravljenje venskih obolenj v tujini.

Da bi potrdil znanje in izkušnje, ki sem jih pridobil iz področja dermatovenerologije, sem kot prvi slovenski zdravnik opravil mednarodni izpit iz dermatovenerologije v Nemčiji (Frankfurt) ter pridobil naziv in licenco evropskega specialista dermatovenerologije.

“Trdno verjamem, da je za vrhunsko delo in uspeh v medicini potrebno stalno izobraževanje, zato poleg rednih dodatnih izobraževanj nadaljujem tudi študij po doktorskem programu Univerze v Ljubljani, smer Biomedicina. Poleg znanja in veliko predanega dela je za uspeh potrebno nabrane izkušnje predati mlajšim kolegom in zainteresirani javnosti. V ta namen vsako leto pripravim predavanja tako na zdravstvenih fakultetah kot strokovnih srečanjih doma in v tujini. Svoje znanje in nasvete pa z največjim veseljem delim tudi z vami v obliki člankov objavljenih na naši spletni strani, kjer najdete koristne informacije o temah povezanih z dermatologijo, estetiko, flebologijo in alergologijo. Vse te izkušnje mi danes omogočajo, da dosegam odlične rezultate pri zdravljenju svojih pacientov. Poleg tega se zavedam, da samo strokovnost ni dovolj za uspešno opravljanje svojega dela. Potrebno je znati poslušati svoje paciente, jih razumeti in jim posvetiti vso svojo pozornost. Zato naši pacienti od nas odidejo z nasmehom na obrazu in se k nam z veseljem tudi vračajo. Pri mojem delu me podpirajo in razveseljujejo žena Ana ter sinova Matej in Jan.”

Takojšnje olajšanje vaših težav

S terapijo začnemo takoj, razen če tega ne želite. Lahko opravimo samo pregled in diagnostične preiskave in se dogovorimo za terapijo.

Prijazni zdravniki in terapevti

Vedno se potrudimo, da vas razumemo in smo prijazni do vas, saj se zavedamo, da imate težave in neprijazno osebje bi bilo zadnje, kar si želite.

Cene, ki si jih lahko privoščite

Čeprav smo samoplačniški medicinski center, poskrbimo, da si lahko privoščite terapije, ki jih potrebujte. Če želite vam predhodno sporočimo natančno ceno obravnave.

Naslov

Poljanski nasip 44, 1000 Ljubljana