Fizioterapija v Ljubljani

Številka za naročanje: + 386 31 876 104
VSAK DELOVNIK OD 8.00 do 20.00
Naša garancija

Zakaj izbrati kliniko Asantis za opravljanje fizioterapije v Ljubljani?

Naša ekipa obsega izkušene terapevte, ki imajo na voljo tako diagnostične  (ultrazvok, rentgen, MRI) kot terapevtske aparate (TECAR, več vrst laserja, ultrazvočne aparate). V ekipi sodelujejo fizioterapevti, ortopedi, nevrologi in drugi specialisti za obravnavo bolečine. V kolikor je potrebno izvedemo tudi kirurške posege, aplikacije zdravil v sklepe, blokade in druge terapevtske postopke. Ker je možnosti zdravljenja veliko, predlagamo, da postavite vprašanje v sosednjem okencu in dobili boste odgovor ali vam lahko pomagamo. Če pa že poznate naš način dela, ki je usmerjen k rezultatom, pa si lahko rezertivate termin na spodnji povezavi:

Strokovnjaki:

Gregor Čadež, dipl. fizot.

Fizioterapevt s specialnimi znanji iz manualne in inštrumentalne fizioterapije in kinezioterapije.

Pia Lina Vilar Kočevar, dipl. fiziot.

Fizioterapevtka s specialnimi znanji iz manualne in inštrumentalne fizioterapije in kinezioterapije.

Online naročanje: Fizioterapija

Fizioterapija - specialistična obravnava bolečin v skeletnem in mišičnem sistemu.

V fizioerapevtski ambulanti klinike ASANTIS smo specializirani za obravnavo bolečine v skeletnem in mišičnem sistemu. Bolečina v telesu je odraz poškodbe ali vnetja tkiva. Naše metode zdravljenja so bolj uspešne, ker vedno najprej poiščemo vzrok bolečin, nato vam predstavimo možnosti terapij in napovemo uspešnost zdravljenja. Nato se skupaj dogovorimo katera terapija bi bila za vas najbolj ustrezna. V skupini za obravnavo sodeluje fizioterapevt,  ortoped, radiolog, nevrolog in specialist za obravnavo bolečine – anesteziolog.

Kako vam pomaga fizioterapevt v naši kliniki?

Fizioterapevti vam pomagamo pri reševanju bolečin in zmanjševanju vnetja v mišičnem in skeletnem sistemu. S tehnikami fizioterapije vam vzpostavimo, vzdržujemo ter krepimo delovanje vašega gibalnega sistema. V procesu zdravljenja vas vključimo na način, da vam pokažemo katere vaje in ukrepe morate izvajati, da dosežete novo ravnovesje v zdravju.

Katera bolečinska stanja obravnavamo v fizoterapevstki ambulanti?

V fizioterapevstki ambulanti klinike Asantis v Ljubljani rešujemo težave z bolečinami v križu, v vratu, kolenu, kolku in mišicah. Uporabljamo preverejeno in znanstveno testirano opremo. V proces zdravljenja po potrebi vključimo druge specialiste.

Spodaj lahko preberete o najpogostejših obravnavnih stanjih, povezanih z bolečinami.

OBRAVNAVA BOLEČINE V KRIŽU

Bolečina v križu je ena najpogostješih bolečin. Ker je pogosta jo s fizioterapijo dobro obvladamo. Predvsem je pomembno, da čimprej odkrijemo vzrok in vam ustrezno pomagamo. Hitrejša kot je pomoč, manj verjetno je, da bo bolečina vztrajala dolgo časa in postala kronična.

OBRAVNAVA BOLEČINE V KOLENU

Bolečina v kolenu je najpogosteje kot posledica poškodbe ali starostnih sprememb zaradi obrabe. Če ste se poškodovali in vas boli koleno, potrebujete terapijo takoj – tako preprečite nadaljnje poškodbe. Tudi pri kroničnih vnetnih obolenjih vam lahko pomagamo, da se bolečina zmanjša in s tem prepreči potrebo po operativnih posegih.

OBRAVNAVA BOLEČINE V VRATU

Bolečina v vratu je drugi najpogostejši vzrok obiska pri zdravniku. Prej kot ugotovimo kaj jo povzroča, prej vam bomo lahko pomagali. Če z bolečino v vratu čakate predolgo, lahko postane kronična – v teh primerih vam še vedno lahko pomagamo, vendar je učinek kratkotrajen.

OBRAVNAVA BOLEČINE V KOLKU

Izvajamo diagnostiko in zdravljenje akutne in kronične bolečine v kolku. Najpogostejša bolečina v kolku je zaradi degenerativnih – starostnih procesov zaradi obrabe. S fizioterapijo lahko zmanjšamo bolečino in povečamo gibljivost.

OBRAVNAVA BOLEČINE V RAMENU

Bolečina v ramenu je zelo pogost pojav zaradi vnetnih procesov ali poškodbe. Zelo pogosto so vzrok kalcinacije in vnetnih procesi, ki nastanejo po majhnih poškodbah. Ustrezna obravnava bolečine je nujna, da ne pride do nadaljnjega slabšanja stanja.

MANUALNA TERAPIJA

Manualna terapija je skupek tehnik s katerimi vam lajšamo bolečine, povečamo gibljivost sklepov in izboljšamo počutje s tem ko izboljšamo delovanje tkiv. Manualna terapija je uspešna samo v rokah fizioterapevta, ki ima izkušnje in občutek za tkiva. Vsi naši terapevti so posebej izurjeni in izkušeni v manualni terapiji.

Prijava na pregled

Prijavite se na brezplačen pregled za fizioterapijo.